Защо хората обичат футбола? Защото е инстинктивна игра. Когато крачиш по улицата и към теб се търкулне топка, винаги ще понечиш да я ритнеш. По същата причина се и влюбваме. Защото просто не знаем как да не го правим...


Така започна и нашата история. От невръстни години. В нарочен и вечен бяг по прашасалите улици, подир "магията" на топката. Пораснахме. Не само в любовта си към най-великата игра, но и в съзнанието, че вдъхновяващите примери от миналото не бива да падат жертви на забвението. Те са заслужили достойно място и вечен пристан в паметта на поколенията. За да въздигат и създават следващите спортни герои на България.


Тази памет е побрана в едни вехти парчета избелял плат, така ревниво събирани и пазени от нас вече 20 години. С изтънели конци, от старомоден дизайн. Съшити с нечий номер и емблема. Машина на времето. Назад, към носталгичния, съкровищен свят на историята. Път обратно, към някоя позабравена, стихнала емоция. Път навътре, до някой скъп разказ и мил спомен.

Каква е нашата мисия и какво целим да постигнем?

Да социализираме и да съхраним за идните поколения най-голямата колекция от футболни екипи в България. Тук ще откриете автентични фланелки на националния отбор от участията му на Световно и Европейско първенство, като най-ранният е датиран от 1966 година. Ще ви покажем екип, носен от Христо Стоичков за "Дрийм тийма" на Барселона. На Димитър Бербатов от финал в Шампионската лига. Легендарни фланелки от славни мачове на Левски, ЦСКА и други български клубове. Ще откриете и исторически реликви на Герд Мюлер, Диего Марадона и плеяда легенди на футболната игра. Над 600 оригинални фланелки, представени за първи път у нас.


Да създадем оригинално фото, текст и видео съдържание, в което да "срещнем" българските футболни фланелки с героите, обличали ги през годините. Да "разбудим" за нов живот парчетата избелял плат чрез разказите и историите за тях от първо лице.


Да организираме тематични изложби, чрез които да запознаем широката общественост с българската футболна слава. Пресъздадена в цветове и емблеми, носени от поколения легендарни играчи, с които българският футболен привърженик да получи възможност да се срещне, запознае и разговаря.


Да създадем висококачествена серия от колекционерски продукти, носещи бранда на Bulgarian Football Shirts, с които да припомняме и изживяваме повторно най-емблематичните моменти от българския футболен летопис.


Да предоставим платформа на футболни колекционери от цялата страна, чрез която да покажат своите футболни екипи. Да разкажат своята история за нашата обща страст и да открият нови съмишленици и приятели.


Да предоставим услугите си и дългогодишната експертиза в участието и организирането на аукциони и търгове. Както и в оценката на футболни предмети с антикварна и колекционерска стойност.

С какво можем да сме си взаимно полезни и как да се свържете с нас?

Нашата колекция не претендира за изчерпаемост. Стараем се да я обогатяваме с нови имена и отбори при всяка отдала се възможност. Приемаме като дарения футболни предмети с историческа стойност от бивши или настоящи играчи, треньори, ръководители и съдии. Приветстваме всеки, който подкрепя и споделя нашата кауза в опазването и социализирането на българската футболна история.


Разполагате с колекция от мачови футболни екипи? Искате да я заснемем и споделим чрез нашата платформа? Свържете се и ще обсъдим заедно как да изкараме "прашасалите" фланелки от дрешника и да ги представим пред съмишленици, които да ги оценят подобаващо.


Имате мачови футболни екипи с антикварна и колекционерска стойност, които желаете да предложите за продажба, размяна или на аукцион с гарантирана минимална цена? Ние ви предлагаме експертна оценка на артикулите и издаването на гаранция за тяхната автентичност. Също и платформа за продажба/аукцион пред най-широката аудитория от съмишленици-колекционери в България и чужбина.


Свържи се с нас на info@bulgarianfootballshirts.com или ни
остави съобщение тук.
© 2022
Последвай ни в и